capriole coffee
Coffee voor het bedrijfsleven

Capriole; eindelijk echt goede koffie voor op elk bedrijf

Ambachtelijke koffie voor bedrijven. Capriole bewijst dat het kan. Nu eenvoudig (bij) bestellen via de klantspecifieke commerce portals.

“Onze B2B-activiteiten krijgen een boost sinds we op het Propeller-platform zitten. De mogelijkheid om gesegmenteerde klanten op schaal te targeten met op maat gemaakte aanbiedingen is een groot voordeel voor ons" Pascal Ultee Directeur

De uitdaging

Capriole wilde logins op meerdere niveaus voor de horeca industrie. Om prijsdifferentiatie tussen filialen van dezelfde bedrijf te vergemakkelijken. Verder moest het CMS flexibel zijn om ervoor te zorgen dat elke soort landingspagina mogelijk zou zijn, met allerlei varianten van basiselementen.

Het resultaat

Een klantgericht platform met verticaal-specifieke configuraties. Met de geïntegreerde marketing automation van Propeller krijgt elke klant speciale aanbiedingen op basis van hun kenmerken.

Capriole Mockup
Capriole Mockup
doorlopende groei online orders
marketing automation personalisatie
B2B workflows
FEATURES

Gebruikte features en services

Klantspecifieke prijzen

Het maken van persoonlijke prijsafspraken met elke klant geeft de klantloyaliteit een boost. Via ons platform regel je dit eenvoudig.

Flexibele en naadloze klantervaring

Headless commerce is in de basis totaal gefocust op flexibiliteit. Je kunt snel en consistent naadloze omnichannel-ervaringen bieden.

Opnieuw bestellen met één klik

Klanten doen op basis van hun aankoopgeschiedenis herhaalbestellingen in enkele seconden.

Rollen, Budget & Machtigingen

Stel regels op om ervoor te zorgen dat klanten en interne medewerkers alleen toegang hebben tot de producten die logisch zijn voor hun rol. Stel indien nodig budgetlimieten en goedkeuringsstromen in.

Highlights

  • Flexibel CMS;
  • Prachtig design;
  • Marketing automation voor gesegmenteerde en gepersonaliseerde communicatie
  • Verticaal specifieke autorisatieflows

Wil je meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Capriole

Everything revolves around coffee in this family business. Capriole roasts traditional coffee in their coffee roaster and ensures the tastiest coffee at work and in the catering industry in the Netherlands and Belgium.

Alles draait om koffie in dit familiebedrijf. Capriole brandt traditionele koffie in hun koffiebrander en zorgt voor de lekkerste koffie op het werk en in de horeca in Nederland en België.

Opgericht

1975

Industrie

Voedsel

Werknemers

100+

Visit website

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com