Visual kritische applicaties
AFAS

Propeller commerce met AFAS integration

We koppelen ons Propeller commerce platform met de software van AFAS. Daardoor werk je efficienter en accurater op het gebied van facturatie, orders, voorraadbeheer, planning en productie.

Meer informatie

AFAS & Propeller

Productinformatie die altijd synchroon is met je boekhouding, automatisch bijgewerkte klantgegevens in AFAS en orders die eenvoudig binnenkomen in AFAS.

De AFAS integratie met Propeller maakt het mogelijk.

Koppeling klanten

Door de Propeller webshop koppeling met AFAS heb je altijd een actueel relatiebestand. Altijd up-to-date of alleen wanneer de klant iets bestelt.

Koppeling producten

De AFAS integratie ververst één of meerdere keren per dag je complete catalogus en levert deze – volgens de strenge eisen van AFAS – bij jouw boekhoudpakket aan.

Koppeling orders

Met een eenvoudige handeling stuur je de complete order vanuit Propeller naar jouw AFAS boekhoudpakket. Uit eigen magazijn of via jouw leverancier.

Koppeling facturatie

Boekhouden doe je in AFAS. De order wordt dankzij de integratie als verkoopfactuur in AFAS beschikbaar, zodra de klant heeft de order in de webshop geplaatst.

Een AFAS koppeling met jouw webshop zorgt voor flexibel ondernemen

Propeller wisselt automatisch en real-time data vanuit de webshop uit met jouw AFAS pakket. Door deze twee pakketten te bundelen geniet je van het beste uit twee werelden. De commerciële kracht van Propeller en de financiële kracht van AFAS.

Kaak group data-driven selling propeller
Klantverhaal

Van Vliet Duurzaam hout

We hielpen Van Vlietmet digitaliseren door een transparante portal te ontwikkelen waarbij Van Vliet zeer gericht kan informeren en aanbiedingen doen dankzij altijd actuele informatie uit het AFAS ERP-systeem.

van vliet wholesale e-commerce
Met het Propeller platform zorgen we voor een persoonlijke bestelervaring waarbij de klant gemakkelijk kan bij- of herbestellen. Dit leidde tot een nog hogere klanttevredenheid. Ernst-Jan Damen Co-Owner Van Vliet

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com