Integraties

Jouw platform is uniek

De kern van je platform bestaat uit solide B2B-functies die gewoon hun werk doen. Op dit fundament zullen wij jullie unieke meerwaarde configureren. Wij verzorgen integraties met essentiële  in- en externe systemen en tools, zoals je ERP-systeem, maar ook de systemen van jouw Payment Solutions Providers (PSP’s), leveranciers en marktplaatsen.

pipedrive
CRM

Pipedrive

Pipedrive ondersteunt je op die momenten waarop je alle aandacht moet richten op de juiste deals.
Dynamics
CRM

Dynamics CRM

Met dit slimme CRM stroomlijn je je sales-processen & marketinginspanningen en bied je een excellente service ervaring aan je klanten.
CRM

Salesforce

Salesforce brengt klanten en bedrijven samen en optimaliseert zo elk bedrijfsproces.
hubspot crm integration Propeller
CRM

Hubspot

Manage je sales funnel en sluit meer deals met HubSpot CRM Software
Google Shopping Propeller
Diversen

Google Shopping

Door producten met Google Shopping Ads te promoten, zullen jouw producten een breder publiek bereiken en meer klanten opleveren.
UITBREIDEN

GraphQL API om je visie blijvend gestalte te geven

Propeller is de eerste in de branche met een volledige GraphQL API (de opvolger van REST), waarmee klanten of implementatiepartners elk onderdeel kunnen aanpassen en uitbreiden zonder de stabiliteit in gevaar te brengen. Als klant heb je altijd controle over toekomstige uitbreidingen.

Graphql propeller
Solution

OCI-koppeling

Met de OCI koppeling kan een klant een order plaatsen zonder dat het direct wordt besteld en verwerkt. Nadat de klant automatisch is ingelogd in de webshop via zijn eigen ERP systeem, bestelt de klant in jouw webshop. Hierna zal de order direct worden teruggestuurd naar het ERP systeem van de klant waar het bijvoorbeeld door een andere afdeling gecontroleerd wordt.

Zodra dat gebeurd is wordt de order meteen verwerkt, de facturatie in orde gemaakt en doorgestuurd naar de leverancier; allemaal automatisch natuurlijk.

oci integration by propeller
Klant verhaal

ARAS Security; Digital Self-service Portals

Aras Mockup
aras security propeller commerce
"Klanten kunnen nu rechtstreeks vanuit hun eigen ERP-systeem op onze website bestellen, de ideale weg van de minste weerstand" Julius Faber Commercieel directeur
Lees hun verhaal

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com