D2C Webshop
Integratie

Propeller commerce met OCI koppeling

Het B2B commerce platform  van Propeller met een Open Catalogue Interface (OCI) zorgt voor een unieke toegang tot je webshop. Klanten kunnen vanuit hun eigen ERP systeem verbinding maken met jouw webshop en zo gemakkelijker bestellen. Hierdoor bespaar je tijd en kosten voor zowel je klant als jouzelf als leverancier.

Meer informatie

Gemak voor alle partijen

Met een OCI koppeling blijft iedereen werken, zoals hij werkt. Maar dan met minder zorgen. Je klant hoeft maar een keer zijn gegevens in te vullen en kan daarna altijd eenvoudig de juiste bestellingen doen in jouw webshop die altijd up to date is. Voorraad-, prijs, en assortiment zijn altijd real-time en klantspecifiek.

Efficiënt

Het communicatieproces wordt efficiënter waardoor je tijd en geld bespaard.

Geen dubbele handelingen

De order wordt door de klant vanuit zijn ERP ingevoerd. Alles wordt direct administratief verwerkt.

Klantspecifieke prijzen

De klant ziet alleen de vooraf afgesproken prijzen en de actuele voorraad.

Lagere foutmarge

Voorkom fouten als gevolg van autorisatie issues. Autorisatie regels worden automatisch toegepast.

Koppel jezelf aan je klant

Met de OCI koppeling kan een klant een order plaatsen zonder dat het direct wordt besteld en verwerkt. Nadat de klant automatisch is ingelogd in de webshop via zijn eigen ERP systeem, bestelt de klant in jouw webshop. Hierna zal de order direct worden teruggestuurd naar het ERP systeem van de klant waar het bijvoorbeeld door een andere afdeling gecontroleerd wordt.

Zodra dat gebeurd is wordt de order meteen verwerkt, de facturatie in orde gemaakt en doorgestuurd naar de leverancier; allemaal automatisch natuurlijk.

oci integration by propeller
Klant verhaal

ARAS Security; Digital Self-service Portals

Aras Mockup
aras security propeller commerce
"Klanten kunnen nu rechtstreeks vanuit hun eigen ERP-systeem op onze website bestellen, de ideale weg van de minste weerstand" Julius Faber Commercieel directeur
Lees hun verhaal

Wil je weten hoe onze huidige klanten gebruik maken van onze OCI koppeling?

© 2024 propeller-commerce.com