zero touch leveranciers
Integratie

Propeller commerce met Dynamics integratie

We koppelen ons Propeller commerce platform met de software van Microsoft Dynamics / Navision. Daardoor werk je efficiënter en accurater op het gebied van facturatie, orders, voorraadbeheer, planning en productie.

Meer informatie

Propeller & Microsoft Dynamics

Productinformatie die altijd synchroon is met je boekhouding, automatisch bijgewerkte klantgegevens in Dynamics of Navision en orders die eenvoudig binnenkomen in je ERP.

De Dynamics / Navision integratie met Propeller zorgt er voor.

Koppeling klanten

Door de Propeller webshop koppeling met Dynamics/Navision heb je altijd een actueel relatiebestand. Altijd up-to-date of alleen wanneer de klant iets bestelt.

Koppeling producten

De MS Dynamics integratie ververst één of meerdere keren per dag je complete catalogus en levert deze – volgens de strenge eisen van Dynamics – bij jouw boekhoudpakket aan.

Koppeling orders

Met een eenvoudige handeling stuur je de complete order vanuit Propeller naar jouw MS Dynamics / Navision ERP. Uit eigen magazijn of via jouw leverancier.

Koppeling facturatie

Boekhouden doe je in MS Dynamics. De order wordt dankzij de integratie als verkoopfactuur in Dynamics beschikbaar, zodra de klant heeft de order in de webshop geplaatst.

Een Microsoft Dynamics koppeling met jouw webshop zorgt voor flexibel ondernemen

Propeller wisselt automatisch en real-time data vanuit de webshop uit met jouw Microsoft Dynamics / Navision ERP. Door deze twee pakketten te bundelen geniet je van het beste uit twee werelden. De commerciële kracht van Propeller en de financiële kracht van Dynamics.

Kritische applicaties
Klantverhaal

Kaak Group

We hielpen Kaak met digitaliseren door voor elke klant een specifieke klantenportal te ontwikkelen waar de Kaak klant altijd een gedetailleerd overzicht heeft van zijn productielijnen. Door de koppeling met het Dynamics ERP-systeem zijn alle gegevens altijd up-to-date. Hierdoor ziet de klant altijd precies de orderstatus en facturen en weet hij wanneer zijn reserveonderdelen binnen zullen komen.

Kaak Dynamics
Klanten kunnen met het platform van Propeller alles doen wat ze willen. Dat maakt het platform uniek en overtreft de verwachting. Marcus van Es E-Commerce Manager Kaak

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com