zero touch leveranciers
Integratie

Propeller commerce met Navision integratie

We koppelen ons Propeller commerce platform met de software van Microsoft Navision / Dynamics. Daardoor werk je efficiënter en accurater op het gebied van facturatie, orders, voorraadbeheer, planning en productie.

Meer informatie

Propeller & Microsoft Navision

Productinformatie die altijd synchroon is met je boekhouding, automatisch bijgewerkte klantgegevens in Navision of Dynamics en orders die eenvoudig binnenkomen in je ERP.

De Navision/  Dynamics integratie met Propeller zorgt er voor.

Koppeling klanten

Door de Propeller webshop koppeling met Navision / Dynamics heb je altijd een actueel relatiebestand. Altijd up-to-date of alleen wanneer de klant iets bestelt.

Koppeling producten

De MS Navision integratie ververst één of meerdere keren per dag je complete catalogus en levert deze – volgens de strenge eisen van Navision – bij jouw boekhoudpakket aan.

Koppeling orders

Met een eenvoudige handeling stuur je de complete order vanuit Propeller naar jouw MS Navision / Dynamics ERP. Uit eigen magazijn of via jouw leverancier.

Koppeling facturatie

Boekhouden doe je in MS Navision. De order wordt dankzij de integratie als verkoopfactuur in Navision beschikbaar, zodra de klant heeft de order in de webshop geplaatst.

Een Microsoft Navision koppeling met jouw webshop zorgt voor flexibel ondernemen

Propeller wisselt automatisch en real-time data vanuit de webshop uit met jouw Microsoft Navision / Dynamics ERP. Door deze twee pakketten te bundelen geniet je van het beste uit twee werelden. De commerciële kracht van Propeller en de financiële kracht van Navision.

Kaak group data-driven selling propeller
Klantverhaal

Kaak Group

We hielpen Kaak met digitaliseren door voor elke klant een specifieke klantenportal te ontwikkelen waar de Kaak klant altijd een gedetailleerd overzicht heeft van zijn productielijnen. Door de koppeling met het Navision ERP-systeem zijn alle gegevens altijd up-to-date. Hierdoor ziet de klant altijd precies de orderstatus en facturen en weet hij wanneer zijn reserveonderdelen binnen zullen komen.

Kaak Dynamics
Klanten kunnen met het platform van Propeller alles doen wat ze willen. Dat maakt het platform uniek en overtreft de verwachting. Marcus van Es E-Commerce Manager Kaak

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com