Integratie

Propeller commerce met Kerridge Commercial Services

We koppelen ons Propeller commerce platform met de software van Kerridge / UNIT4. Daardoor werk je efficiënter en accurater op het gebied van facturatie, orders, voorraadbeheer, planning en productie.

Kerridge & Propeller

Productinformatie die altijd synchroon is met je boekhouding, automatisch bijgewerkte klantgegevens in Kerridge en orders die eenvoudig binnenkomen in je ERP.

De Kerridge integratie met Propeller maakt het mogelijk.

Koppeling klanten

Door de Propeller webshop koppeling met Kerridge heb je altijd een actueel relatiebestand. Altijd up-to-date of alleen wanneer de klant iets bestelt.

Koppeling producten

De Kerridge integratie ververst één of meerdere keren per dag je complete catalogus en levert deze – volgens de strenge eisen van Kerridge – bij jouw boekhoudpakket aan.

Koppeling orders

Met een eenvoudige handeling stuur je de complete order vanuit Propeller naar jouw Kerridge boekhoudpakket. Uit eigen magazijn of via jouw leverancier.

Koppeling facturatie

Boekhouden doe je in Kerridge . De order wordt dankzij de integratie als verkoopfactuur in Kerridge beschikbaar, zodra de klant heeft de order in de webshop geplaatst.

Een Kerridge koppeling met jouw webshop zorgt voor flexibel ondernemen

Propeller wisselt automatisch en real-time data vanuit de webshop uit met jouw Kerridge pakket. Door deze twee pakketten te bundelen geniet je van het beste uit twee werelden. De commerciële kracht van Propeller en de financiële kracht van Kerridge.

Kaak group data-driven selling propeller

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com