Kritische Applicaties
Integratie

Propeller commerce met SAP integratie

We koppelen ons Propeller commerce platform met de software van SAP. Daardoor werk je efficiënter en accurater op het gebied van facturatie, orders, voorraadbeheer, planning en productie.

Meer informatie

SAP & Propeller

Productinformatie die altijd synchroon is met je boekhouding, automatisch bijgewerkte klantgegevens in SAP en orders die eenvoudig binnenkomen in SAP.

De SAP integratie met Propeller maakt het mogelijk.

Koppeling klanten

Door de Propeller webshop koppeling met SAP heb je altijd een actueel relatiebestand. Altijd up-to-date of alleen wanneer de klant iets bestelt.

Koppeling producten

De SAP integratie ververst één of meerdere keren per dag je complete catalogus en levert deze – volgens de strenge eisen van SAP – bij jouw boekhoudpakket aan.

Koppeling orders

Met een eenvoudige handeling stuur je de complete order vanuit Propeller naar jouw SAP boekhoudpakket. Uit eigen magazijn of via jouw leverancier.

Koppeling facturatie

Boekhouden doe je in SAP. De order wordt dankzij de integratie als verkoopfactuur in SAP beschikbaar, zodra de klant heeft de order in de webshop geplaatst.

Een SAP koppeling met jouw webshop zorgt voor flexibel ondernemen

Propeller wisselt automatisch en real-time data vanuit de webshop uit met jouw SAP pakket. Door deze twee pakketten te bundelen geniet je van het beste uit twee werelden. De commerciële kracht van Propeller en de financiële kracht van SAP.

Kaak group data-driven selling propeller
SOLUTION

Sales accelerated Commerce

seamless B2B buying

Seamless B2B buying

Jouw klanten plaatsen zelf eenvoudige bestellingen online. Zij kunnen bij jouw salesteam terecht voor advies bij complexere vragen en grote bestellingen. Offertes worden vervolgens gezamenlijk digitaal afgehandeld.

  • Klanten plaatsen zelf online bestellingen
  • Grote offertes worden samen met jouw verkopers digitaal afgehandeld
  • Voor complexe opdrachten wordt de geïntegreerde Visual Navigator gebruikt

De totale orderverwerking – van klein en eenvoudig tot groot en complex – kan worden gedigitaliseerd. Geen datasilo’s meer, maar opgebouwde intelligentie voor cross- en upsell en gepersonaliseerde marketing- en salescampagnes. Verkoop is zo niet alleen productiever, maar ook effectiever.

zero-touch ordering for B2B and D2C

Zero-touch Ordering

Wanneer jouw klant bestellingen plaatst, met of zonder hulp van je sales team, worden deze volledig digitaal verwerkt. Niet alleen voor het verkooptraject maar ook voor het gehele inkooptraject.

  • Geen administratieve handelingen meer nodig voor verkoop- en inkoopprocessen
  • Koppelingen met alle omliggende systemen (ERP, CRM, Servicetickets)
  • Geautomatiseerde inkoop uit eigen voorraad en / of bij distributeurs

Niet alleen administratieve handelingen worden tot nul gereduceerd. Ook het aantal foutieve bestellingen zal aanzienlijk afnemen. Kortom, kostenbesparingen gaan hand in hand met een grotere klanttevredenheid.

digital self-service portals

Customer Self-service Portals

Je klanten hebben toegang tot hun eigen gepersonaliseerde portal. Niet alleen handig om bestellingen te plaatsen, maar ook de plek om veel servicewerkzaamheden aan te bieden.

  • Klanten kunnen eenvoudig (her)bestellen, favorieten lijsten maken of bestellingen plaatsen via OCI.
  • Ze vinden daar ook facturen, contracten en overzichten omtrent printer gebruik.
  • Registreer servicetickets, retourzendingen of plan een servicemonteur in

Omdat je klanten blindelings hun weg weten te vinden, is je verkoopafdeling vrij om aan high value services te werken.

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com