sales accelerated commerce

Sales Accelerated Commerce

Creëer de naadloze koopervaring die jouw bedrijf op voorsprong zet.

Spreek een expert

Organisaties worstelen vaak met het digitaliseren van de sales- en marketingorganisatie. Een antwoord hierop is e-commerce, maar in B2B verloopt slechts zo’n 30% van de orders volledig online. De meerderheid verloopt (nog) via remote sales of offline via de accountmanager. Omdat het vaak om complexe orders gaat of om grote aantallen, blijft er behoefte aan menselijk contact en persoonlijk advies. Propeller integreert alle online en offline verkoopkanalen binnen één platform. 

Klanten willen maximale keuzevrijheid: ze kiezen zelf wanneer ze in person, remote of via e-commerce kopen. Uiteraard willen zij goed en snel geholpen worden. Zij verlangen 24/7 beschikbaarheid, maximaal inzicht in de voorraden en het bestelproces en ultiem gemak met digital selfservice. Met ons commerce-platform creëer je een naadloze omnichannel koopervaring voor jouw klanten en zet je jouw bedrijf op voorsprong.

Propeller is het eerste commerce-platform dat niet alleen de klant, maar ook sales, marketing en developers blij maakt. Sales Accelerated Commerce doorbreekt de silo’s tussen marketing en sales en optimaliseert en stroomlijnt het sales proces van organisaties met maximale digitale ondersteuning. Met ons geïntegreerde platform kunnen sales en marketing elkaar versterken in plaats van beconcurreren. Met behulp van relevante klant data kan sales via het platform bijvoorbeeld heel gericht en gepersonaliseerd campagnes opzetten voor klanten. Marketing kan zich zo concentreren op branding en campagnes voor het hele klantenbestand.

Kortom: het verkoopapparaat en marketing worden productiever. Doordat veel repeterende, tijdrovende low-end taken voortaan digitaal gebeuren, blijft er meer tijd over voor high-end services. Accountmanagers hebben meer tijd om in de adviesrol te kruipen en echt waarde toe te voegen.

Propeller gelooft in de omnichannel-sales-aanpak en wil sales-afdelingen zo goed mogelijk ondersteunen met behulp van digitale tooling. Bijvoorbeeld door de inzet van Artificial Intelligence, Sales Playbooks en Data Analytics en Insights. Zo kunnen onze klanten hun klanten beter bedienen en ook beter faciliteren met cross-selling. Het is hoog tijd dat B2B-verkooporganisaties zichzelf opnieuw uitvinden en klanten een B2C-ervaring aanbieden.

Solutions

Seamless B2B Buying

Klanten schakelen moeiteloos van accountmanager naar de online portal. De accountmanagers hebben met ons platform alle gegevens bij de hand om persoonlijke offertes te maken en betere opties voor te stellen.

De online portal voegt daar herhaalorders, een assortiment op maat en toegangscontrole aan toe.

omnichannel sales
Solutions

Zero-touch Ordering

Propeller vormt het hart van je commerciële ecosysteem.

Verbonden met je belangrijkste applicaties werk je foutloos en worden jouw salesprocessen gedigitaliseerd.

less manual processes
solutions

Digital Self-service Portals

Digital Self-service Portals geven jouw klant de mogelijkheid om 24/7 met jouw organisatie in contact te zijn. Laat jouw klant de portal niet alleen gebruiken voor eenvoudige orders, maar gebruik de portal ook om jouw klant te informeren over de nieuwste producten.

Je kunt hier eenvoudig handleidingen en instructievideo’s plaatsen. Bovendien kun je ook al je andere diensten hier aanbieden. Nu worden deze tijdrovende zaken nog door jouw binnendienst gefaciliteerd.

digital self-service portals by propeller
whitepaper

Sales Accelerated Commerce

  • Creëer de grote versnelling door B2B Sales & E-commerce als één team te laten werken
  • Laat online en offline B2B sales naadloos in elkaar overlopen en verkort je salescyclus
  • Het B2B commerce platform van Propeller maakt de klant, sales, marketeers en developers blij

CRM and ERP

Download Whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com