Verkoop meer en efficiënter

Met de sales tools van Propeller heb je alles in één geïntegreerd platform om succesvol te verkopen. De data vanuit e-commerce maakt het je gemakkelijk om de juiste klanten, op het juiste moment, met het juiste aanbod te bereiken.

Plan een demo
tools for sales

Digitaliseer je Sales Organisatie

Eenvoudige bestellingen en low-end services gebeurt vaak online, maar voor grotere, complexe orders en advies is contact met sales vaak gewenst. Propeller ondersteunt beide met digital tooling:

  • De geïntegreerde offerte editor;  Je sales- en services-team heeft met Propeller de tooling om snel accurate offertes samen te stellen.
  • Cross- en upsell; De quote editor geeft je suggesties voor upsell-producten, die passen bij de producten in je offerte. Deze kan je als optie toevoegen aan je offerte
  • Zero-touch ordering; Wanneer je klant de offerte heeft geaccordeerd, wordt deze automatisch doorgezet naar je leveranciers en/of eigen magazijn. Natuurlijk wordt de order ook automatisch verwerkt in je ERP.
  • Guided selling; Wanneer jouw klant niet helemaal zeker is van een online aankoop, kan je hem als accountmanager begeleiden in het proces. Met onze digital tooling wordt het salesproces optimaal afgestemd – online, offline of hybride.
  • Digital self-service portals; Klanten handelen eenvoudige bestellingen en low-end services zelf af in hun persoonlijke selfserviceportal. Daardoor ontstaat er tijd en ruimte voor de salesorganisatie voor high value services.
remote and omnichannel sales in propeller
Tools for sales

CRM integration

Propeller integreert met de meest gebruikte CRM’s. Gebruik klantgegevens voor gepersonaliseerde campagnes en offertes.

crm integration
Tools for sales

Offerte Editor

Met Propeller heb je alle tools in één omgeving om snel en accuraat offertes op te stellen. Door integratie met ERP, CRM en leveranciers en/of magazijnen, heb je de beschikking over relevante gegevens voor een goede quote. Sales clickt eenvoudig de offerte in elkaar. Dit versnelt het proces, reduceert fouten en biedt cross- en upsell kansen.

quotation-sales-commerce by propeller
Embedded tools for sales

Configure. Price. Quote.

Met de embedded CPQ-oplossing in Propeller geef je jouw klanten en verkoopteams de tools om producten te configureren om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Dit scheelt tijd, fouten en verwarring tussen je klant en sales, maar ook tussen verschillende afdelingen binnen jouw organisatie.

cpq by propeller
Tools for sales

Advanced Pricing

Voor je B2B-klanten heb je andere pricing-opties nodig dan voor je B2C-klanten. Propeller biedt je alle tools om prijzen precies af te stemmen op jouw doelgroepen. Op basis van door jou opgestelde regels stel je prijzen in voor je klanten, klantgroepen, afdelingen en voor speciale acties.

pricing module by propeller
integrated tools for sales

Supplier Integratie

Propeller bundelt alle producten van meerdere leveranciers naadloos tot één overzichtelijke catalogus. Of het er nou 10 of 1.000.000 zijn. Met verrijkte content. Automatisch.

integration with IT distributors
embedded tools for sales

Visual Navigator Spare Parts

Presenteer reserveonderdelen overzichtelijk. Zo kunnen jouw klanten hun spare parts snel en eenvoudig vinden en bestellen.

  • Visuele identificatie van het juiste onderdeel
  • Minimaliseer foute bestellingen
  • Optimaliseer conversies
visual navigator spare parts
embedded tools for sales

Business Intelligence

Voer geavanceerde klant segmentatie uit op basis van de interesses van klanten en aankoopgegevens. Hiermee kan je sales campagnes op maat creëren en personalisatie toepassen op basis van aankoopgedrag, segmenten op maat gemaakte productpromoties en/of gerichte kortingen.

business intelligence tools and propeller

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com