Overhoff Header
KLANTVERHAAL

Self-service en begeleid verkopen voor Overhoff ICT

Dankzij de combinatie van een website en een webshop kan Overhoff ICT & Telecom online precies bieden wat zij willen: bedrijfsprocessen optimaliseren op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie en IT.

“Met Propeller kunnen we onze klanten de service geven die ze verwachten. We kunnen hen informeren, self-service of begeleide verkoop aanbieden. Precies wat ze nodig hebben. " Jan-Erik Issing Commercieel Directeur

De uitdaging

Overhoff ICT & Telecom wilde een deel van het uitgebreide portfolio beter verkopen, vooral aan kleinzakelijke klanten die online zoeken en shoppen. Daarvoor moesten de website en webshop gecombineerd worden tot één omgeving.

Het resultaat

We ontwierpen een informatieve website die vooral gericht is op service en recht doet aan alle facetten van dienstverlening van Overhoff. Daarnaast bouwden we een intelligente webshop die meer efficiency oplevert, klanten bestellen immers zelf en de bestelling – van order tot levering – kan vrijwel compleet geautomatiseerd verlopen.

Dankzij deze hybride omgeving wordt de buiten- en binnendienst van Overhoff ontlast. Ze besteden nu geen tijd aan orderverwerking, maar kunnen zich focussen op nieuwe verkopen.

Overhoff customer Propeller
Overhoff customer Propeller
Navision ERP Koppeling
Automatisch Orderproces
Combinatie Service en webshop
FEATURES

Gebruikte features en services

ERP integratie

Voor naadloze bestelprocessen, real-time nauwkeurige data en uitgebreide productinformatie integreert Propeller met alle grote ERP-systemen.

Klantspecifieke prijzen

Het maken van persoonlijke prijsafspraken met elke klant geeft de klantloyaliteit een boost. Via ons platform regel je dit eenvoudig.

Prijzenbundels en staffels

Maak per klant verschillende prijsbundels en staffels aan die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid of combinatie van producten.

Payment Service providers

Gebruik de Payment Service Providers (PSP’s) die passen bij jouw behoeften en die van jouw klanten.

Highlights

  • Een automatisch in- en verkoopproces
  • Een moderne servicegerichte website als digitale brochure van het bedrijf
  • Die online uitstekend vindbaar is en inspeelt op de online behoefte van de klant
  • Met een gekoppelde webshop waar klanten op elk gewenst moment producten van Overhoff kunnen bestellen
  • Waarin een afgesneden assortiment getoond kan worden voor de grootzakelijke markt

Wil je meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Overhoff ICT

Overhoff Telecom & ICT is specialist op het gebied van werkplek automatisering, telecom- en data-applicaties. Overhoff levert connectiviteit in de breedste zin van het woord, waaronder de telefoons, centrales, etc. en de bijhorende abonnementen.

Opgericht

1994

Industrie

ICT & Telecom

Locatie

Harderwijk

Visit website

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com