Unis mockup
KLANTVERHAAL

UNIS Group; Reparaties, nieuwe en refurbished producten in één shop in 23 landen

UNIS richt zich op kostenbesparing en de continuïteit van de huidige productieprocessen van hun klanten.

“Met Propeller hebben we eindelijk een platform gevonden dat onze complexiteit aankan. Nieuwe producten, refurbished en gerepareerd. Verkrijgbaar in 23 landen." Ciska Molenaar Marketing Manager

De uitdaging

UNIS Group biedt haar klanten nieuwe en gebruikte machine onderdelen. Bovendien repareren ze onderdelen. Het is belangrijk dat klanten op een overzichtelijke manier kunnen kiezen tussen nieuw/refurbished/reparatie en dat het plaatsen van de order gemakkelijk verloopt. In 23 talen, met 240.000 producten op voorraad.

Het resultaat

Klanten kunnen gemakkelijk kiezen tussen opties. Ze zien alleen de opties die beschikbaar zijn voor die specifieke producten. Bij het kiezen voor een reparatie genereert Propeller automatisch een barcode voor correcte aflevering. Alle functies en opties zijn beschikbaar voor 23 landen, multisite, meertalig, verschillende valuta, met slechts één back-end.

Unis mockup
PCI Mockup
23 Landen
> 200 k Producten
FEATURES

Gebruikte features en services

ERP integratie

Voor naadloze bestelprocessen, real-time nauwkeurige data en uitgebreide productinformatie integreert Propeller met alle grote ERP-systemen.

Klantspecifieke prijzen

Het maken van persoonlijke prijsafspraken met elke klant geeft de klantloyaliteit een boost. Via ons platform regel je dit eenvoudig.

Prijzenbundels en staffels

Maak per klant verschillende prijsbundels en staffels aan die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid of combinatie van producten.

Localization

Beheer de vertalingen van alle productgegevens op een overzichtelijke manier, via classificaties, beschrijvingen en productkenmerken.

Highlights

  • Producten zijn beschikbaar in 3 opties; reparatie/nieuw/refurbished
  • 23 landen, multisite, één back-end
  • Op basis van historische data is de gebruikerservaring geoptimaliseerd
  • Reparaties genereren automatisch een QR-code voor levering

Wil je meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over UNIS Group

UNIS Group is gericht op het bevorderen van de continuïteit van industriële productieprocessen. Zo zorgen we er sinds onze start in 1984 voor dat onze klanten zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van bestaande systemen. We richten ons op kostenbesparing en de continuïteit van uw huidige productieprocessen, het voorkomen van storingen en het verlengen van de levensduur van bestaande elektronische modules.

Hoofdkantoor

Grou, Nederland

Vestigingen

Europa, Zuid-Amerika, Azië

Industrie

Industrial electronics

Visit website

Andere customer stories

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com