Railtech
KLANTVERHAAL

Railtech's unieke propositie in een transparante portal

Railtech is een specialist in bovenleidingsystemen. Met echte vakmannen is Railtech een partner die veel meer is dan alleen een leverancier. Mede door het platform van Propeller groeide het bedrijf uit tot dé online specialist op hun vakgebied.

"Klanten kunnen informatie opvragen, offertes aanvragen, bestellingen doen. Propeller is het complete plaatje." Dick Hartman CEO

De uitdaging

De uitgebreide catalogus van Railtech moet goed doorzoekbaar zijn en overzichtelijk gestructureerd. Bovendien is het belangrijk dat klanten zelf een besteklijst kunnen samenstellen.

Volledig in lijn met het motto van Railtech:

Service is geen afdeling, maar een mentaliteit.

Het resultaat

We hielpen Railtech met digitaliseren door een transparante portal te ontwikkelen waarbij Railtech zeer gericht kan informeren en aanbiedingen doen dankzij altijd actuele informatie uit het Exact ERP-systeem. Het biedt meerwaarde door de rijke catalogus van Railtech professioneel te presenteren, zoek- en bladerbaar te maken, maar vooral “bestekbaar” te maken.

Klanten van Railtech kunnen de website gebruiken om een besteklijst samen te stellen, te downloaden en te printen tot één compleet document met producten, inclusief afbeeldingen, omschrijvingen en de bijhorende certificaten, alle beschikbare handleidingen en/of onderhoudsvoorschriften. De klant kan de besteklijst als PDF downloaden ter informatie, als (offerte)aanvraag of als memorandum.

Railtech website desktop
Railtech website mobile
B2B portals personalisatie
Exact ERP Koppeling
FEATURES

Gebruikte features en services

ERP integratie

Voor naadloze bestelprocessen, real-time nauwkeurige data en uitgebreide productinformatie integreert Propeller met alle grote ERP-systemen.

Klantspecifieke prijzen

Het maken van persoonlijke prijsafspraken met elke klant geeft de klantloyaliteit een boost. Via ons platform regel je dit eenvoudig.

Prijzenbundels en staffels

Maak per klant verschillende prijsbundels en staffels aan die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid of combinatie van producten.

Payment Service providers

Gebruik de Payment Service Providers (PSP’s) die passen bij jouw behoeften en die van jouw klanten.

Highlights

  • Een frisse, informatieve website als uithangbord van het bedrijf
  • En een inlog tot de persoonlijke portal die toegang biedt tot de uitgebreide catalogus van Railtech
  • Die actuele informatie biedt door een koppeling met het Exact ERP-systeem
  • En waarin klanten kunnen zoeken, bladeren, lijsten kunnen maken en indienen als offerte.

Wil je meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

About Railtech

Railtech is specialist in bovenleidingen. Het handelsbedrijf levert alle benodigde onderdelen voor de bovenleidingen van trams, trolleybussen, metro’s en treinen. Dat kan nieuw of gebruikt zijn, gereviseerd of in opdracht gefabriceerd, halffabricaat of in onderdelen. Het bedrijf put uit een enorme voorraad en kan – als het moet – overal in de Benelux binnen 24 leveren.

Railtech gaat verder dan het leveren van doosjes op de goede plek en de juiste tijd, zo nodig denkt, tekent en werkt Railtech mee aan de ontwikkeling van een project. Het bedrijf levert dan ook meer dan een product of dienst, het staat voor dienstbaarheid en service.

Locatie

Ouderkerk aan de Amstel

Industrie

Wholesale overhead lines

Aantal producten

More than 8,000

Bezoek de website

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com