ARAS security
KLANTVERHAAL

ARAS Security; Digital Self-service Portal

Producten bestellen, trainingen boeken, documentatie opvragen, order statussen bekijken en facturatie overzichten. Installateurs, eindgebruikers en adviesbureaus hebben het allemaal. En meer …

"Klanten kunnen nu rechtstreeks vanuit hun eigen ERP-systeem op onze website bestellen, de ideale weg van de minste weerstand" Julius Faber Commercieel Directeur

De uitdaging

ARAS Security wilde hun klanten meer mogelijkheden geven om online te bestellen en om belangrijke informatie te vinden. Hun zakelijke klanten moeten op een gebruiksvriendelijke manier worden verleid om online geschikte producten te vinden en samen te stellen. Door te koppelen met Exact Globe en Synergy kan veel tijd worden bespaard.

Het resultaat

Aangezien alle B2B-functionaliteiten een integraal onderdeel zijn van Propellor, zijn er geen afhankelijkheden van externe plug-ins. Het platform is daardoor robuust en betrouwbaar, zodat de focus kan liggen op verdere innovatie. Doordat klanten de meeste bestellingen online plaatsen en daar ook de nodige informatie vinden, is de klanttevredenheid toegenomen en is de werkdruk op de backoffice afgenomen. Resultaat; meer omzet, lagere kosten, hoge klanttevredenheid.

Aras Mockup
Aras Mockup
ERP integratie
CRM integratie
FEATURES

Gebruikte features en services

ERP integratie

Voor naadloze bestelprocessen, real-time nauwkeurige data en uitgebreide productinformatie integreert Propeller met alle grote ERP-systemen.

Gepersonaliseerde Catalogi

Geef producten weer op basis van klantvoorkeur, aantal, aankoopgeschiedenis, beschikbaarheid en meer.

Rollen, Budget & Machtigingen

Stel regels op om ervoor te zorgen dat klanten en interne medewerkers alleen toegang hebben tot de producten die logisch zijn voor hun rol. Stel indien nodig budgetlimieten en goedkeuringsstromen in.

Klantspecifieke prijzen

Het maken van persoonlijke prijsafspraken met elke klant geeft de klantloyaliteit een boost. Via ons platform regel je dit eenvoudig.

Op maat gemaakte aanbiedingen

Gebruik de bestelgeschiedenis en het gedrag van je klanten om jouw aanbiedingen automatisch en dynamisch te matchen.

Personalisatie

Maak je communicatie persoonlijk door gebruik te maken van de gegevens in Propeller. Creëer unieke ervaringen. Op schaal.

Aanbevelingen

Toon je klanten relevante aanbevelingen. Automatisch of handmatig. Accessoires, gerelateerde producten, “vaak samen gekocht”, etc.

Segmenten

Richt je eenvoudig op specifieke behoeften van jouw klanten. Verhoog je relevantie door klanten te segmenteren op basis van inzichten die je hebt gekregen met alle data.

Highlights

  • Fris, modern en functioneel ontwerp
  • Minder administratieve handelingen en fouten
  • Exact Globe en Synergy integratie
  • Hoge klanttevredenheid
  • Robuust en stabiel
  • Makkelijk te gebruiken

Wil je meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ARAS Security

Met een breed scala aan beveiligingsproducten en -systemen en hoogwaardige kennis biedt ARAS Security een totaaloplossing voor beveiligingsvraagstukken voor installateurs, systeemintegratoren en eindgebruikers.

Hoofdkantoor

Drunen, The Netherlands

Industrie

Beveiligingstechnology

Visit website

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com