multi-brand strategy by propeller and B2B commerce software
SOLUTIONS

Multi-Brand Strategie

Gebruik de kracht van een Headless Platform voor je multi-brand strategie

Spreek een expert

Geef je klanten de front-end experience die het beste bij hen past

Door onze Headless-architectuur kan je eenvoudig meerdere verkoopkanalen aan de front-end uitrollen, terwijl je vanuit hetzelfde Commerce-platform (back-end) werkt.

Je kunt eenvoudig kiezen welk front-end-platform het beste past bij jou en je klanten. Of het nou een bestaand front-end design is, een standaard template of een webshop helemaal vanaf nul zelf ontworpen.

product

Het eerste platform dat marketeers en developers allebei blij maakt

Tot voor kort stonden developers en marketeers vaak op gespannen voet als ze een Commerce-platform selecteerden. Koos je voor high-end techniek aan de achterkant, dan klaagden marketeers vaak dat zij aan de voorkant met een Spartaans CMS moeten werken. En de fancy CMS-en die ze kenden uit de B2C-markt gingen tot nu toe niet goed samen met de complexe back-end in het B2B-segment.

Bij Headless Commerce worden die twee kanten losgekoppeld en met elkaar verbonden via een API, waardoor B2B-klanten nu ook een B2C-experience kunnen hebben. Van allebei de best-of-breed, flexibel en stabiel.

Marketeer blij, developer blij, dealer blij, consument blij.

headless api propeller e-commerce
Klant verhaal

Eurostyles D2C strategie versterkt relatie met B2B partners

Vitalstyle product 2
Vitalstyle product
In Propeller vonden we het commerce platform dat ons in staat stelt onze D2C en B2B strategie vorm te geven, waarbij we met één back-end alle shops beheren.
Lees hun verhaal
PRODUCT

B2B Features

Propeller is puur B2B Commerce. Dit houdt in dat typische B2B-functionaliteiten in de kern van het platform zitten. Er zijn geen plug-ins nodig voor bijvoorbeeld PIM, Campaign Management, Customer Intelligence, Pricing, Quotation voor B2B- en D2C-toepassingen.

ERP integratie

Voor naadloze bestelprocessen, real-time nauwkeurige data en uitgebreide productinformatie integreert Propeller met alle grote ERP-systemen.

Klantspecifieke prijzen

Het maken van persoonlijke prijsafspraken met elke klant geeft de klantloyaliteit een boost. Via ons platform regel je dit eenvoudig.

OCI Roundtrips

Met een Open Catalog Interface (OCI) kunnen je klanten producten zoeken en bestellen vanuit hun ERP.

Klantspecifieke afspraken

Speel in op specifieke behoeften van elke klant. Specifieke prijzen, catalogi, budgetten en autorisatie.

Digital Self-service Portals

Elke B2B-klant krijgt zijn eigen portal, met specifieke prijzen en een eigen catalogus. Handig voor selfservice commerce, overzichten, FAQ’s en retourneren.

Localization

Beheer de vertalingen van alle productgegevens op een overzichtelijke manier, via classificaties, beschrijvingen en productkenmerken.

Payment Service providers

Gebruik de Payment Service Providers (PSP’s) die passen bij jouw behoeften en die van jouw klanten.

Analyseer producten

Toon jouw klant alleen relevante producten en volledige informatie. Analyseer snel en simpel producten en attributen en beslis datagedreven welke selectieregels moeten worden toegepast.

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com