Petdirect case
KLANTVERHAAL

Meer conversie en blijere klanten bij !Petdirect

160 jaar vakkennis en service moest naar een next level op het digitale net worden getild. De webshop moest onderscheidend zijn, maar ook de nuchtere, oplossingsgerichte genen van !petdirect laten zien.

"De samenwerking, de betrokkenheid en de professionaliteit van het team was héél prettig voor ons tijdens het traject. Propeller neemt ownership voor hetgeen dat ze opleveren." Dennis Wiemann E-commerce manager
Petdirect intro

De uitdaging

Voor !Petdirect was “integraties” was het toverwoord bij het zoeken naar een nieuwe partner om hun webshop te bouwen. Ze wilden een digitale revolutie door een fris ogende webshop met veel integraties naar marktplaatsen en distributeurs. De website moest 24/7 de hoeveelheid verschillende producten (60.000+) en klanten aankunnen.

Het resultaat

Voor !petdirect staat solvabiliteit en contuïniteit hoog in het vaandel. Bij hun zoektocht naar de beste koppelingen kwamen ze bij Propellor uit. Connecties met marktplaatsen als Bol.com en Google Shopping en leverdiensten als DPD bieden de service waarin !petdirect excelleert. Een hypermoderne basis die !petdirect in staat stelt om hun hele online business te uplevelen. Het resultaat? Meer conversie en blije klanten.

Petdirect desktop
Petdirect mobile
Marketplace Koppelingen
Leveranciers Koppelingen
ERP Koppeling
FEATURES

Gebruikte features en services

ERP integratie

Voor naadloze bestelprocessen, real-time nauwkeurige data en uitgebreide productinformatie integreert Propeller met alle grote ERP-systemen.

Klantspecifieke prijzen

Het maken van persoonlijke prijsafspraken met elke klant geeft de klantloyaliteit een boost. Via ons platform regel je dit eenvoudig.

Prijzenbundels en staffels

Maak per klant verschillende prijsbundels en staffels aan die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid of combinatie van producten.

Payment Service providers

Gebruik de Payment Service Providers (PSP’s) die passen bij jouw behoeften en die van jouw klanten.

Highlights

  • Het platform sluit aan op marktplaatsen als Bol.com en Google Shopping.
  • Bovendien hebben we pakketdiensten als DPD aangesloten.
  • En is er een koppeling met Twinfield.
  • !petdirect kan automatisch factureren vanuit het systeem.
  • Het platform kan makkelijk de 5 miljoen+ omzet aan.

Wil je meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over !Petdirect

Kantoorartikelen met een vorstelijk randje. !petdirect, sinds 2007 hofleverancier, is gepokt en gemazeld met kennis over office supplies en behoort daarom niet voor niets tot de top 5 in de branche.

Industrie

Kantoorartikelen

Omzet

€ 5+ miljoen

Aantal producten

Meer dan 60.000

Bezoek de website

Ontdek hoe Propeller werkt in een op maat gemaakte demo.

© 2024 propeller-commerce.com