propeller for sales en e-commerce
B2B en B2C Commerce

Get Sales &
E-commerce up to speed as one team.

Propeller is de nieuwe norm in B2B en D2C commerce. Ons cloud-based platform brengt e-commerce en offline sales bij elkaar voor meer omzet, minder fouten en duurzame klantrelaties.

Product

Het eerste platform dat marketeers en developers allebei blij maakt

Tot voor kort stonden developers en marketeers vaak op gespannen voet als ze een B2B Commerce-platform selecteerden. Koos je voor high-end techniek aan de achterkant, dan klaagden marketeers vaak dat zij aan de voorkant met een Spartaans CMS moeten werken. En de fancy CMS-en die ze kenden uit de B2C-markt gingen tot nu toe niet goed samen met de complexe back-end in het B2B-segment.

Bij Headless Commerce worden die twee kanten losgekoppeld en met elkaar verbonden via een API, waardoor B2B-klanten nu ook een B2C-experience kunnen hebben. Van allebei de best-of-breed, flexibel en stabiel.

Marketeer blij, developer blij, dealer blij, consument blij.

cms and crm with propeller
Integrations

Jouw platform is uniek

De kern van jouw platform bestaat uit robuuste B2B en D2C e-commerce functies die doen wat ze horen te doen. Op dit stevige fundament zullen wij jouw unieke meerwaarde configureren. Dit bestaat ook uit integraties met ERP- en CRM-systemen, koppelingen met payment service providers (PSP’s), systemen van leveranciers en andere third party tools en marktplaatsen.

ERP

Koppelen met je ERP systeem geeft klanten direct inzicht in de juiste prijslijsten en realtime voorraden. Alles om je klant snel en foutloos te laten bestellen.

CRM

Connect je CRM en ontwikkel pipelines en 360°-views van je klanten.

Suppliers

Propeller bundelt alle producten naadloos tot een overzichtelijke catalogus. Of het er nou 10 of 1.000.000 zijn. Met verrijkte content. Automatisch.

Marktplaatsen

Propeller is een hub en geeft je toegang tot allerlei marktplaatsen.

Klant verhaal

Meer grip op customer journey met geïntegreerd commerce platform

Ik werk graag met Contentful, omdat het stabiel en intuïtief is. Met Propeller kan ik met dit CMS blijven werken, ook als ik producten en prijzen wil tonen op elke gewenste plaats op de website. Sjanne de Haan Product Owner bij Examenbundel.nl
Lees hun verhaal
Whitepaper

Sales Accelerated Commerce

  • Creëer de grote versnelling door B2B Sales & E-commerce als één team te laten werken
  • Laat online en offline B2B sales naadloos in elkaar overlopen en verkort je salescyclus
  • Het B2B en D2C commerce platform van Propeller maakt de klant, sales, marketeers en developers blij

CRM and ERP

Download Whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Resources

Wat voor uitdagingen heb jij voor ons?

© 2024 propeller-commerce.com